ajaxLoader

Blazere

DESIGNER BLAZERS TIL MÆND

Herreblazere kan fuldende et look, løfte et outfit og tilføje et ekstra lag varme på en kølig dag. Og uanset om du bærer dem med jeans og et tørklæde, på kontoret med koordinerende bukser eller til et særligt arrangement, er herrejakker og -blazere altid en god idé. I hele vores kollektion finder du styles til alle facetter af dit liv - hvilket gør det nemt at vælge en jakke (eller et par stykker), som du kan mikse og matche med dine yndlingsstykker og skabe et look, der virkelig er dit eget.

Casual blazere til mænd. Perfekt til dage på kontoret, aftener i byen og afdæmpede looks, enkeltradede blazere eller sportsfrakker er de fleste mænds go-to. I alt fra let hør til uld, kanvas til bomuld ser de lige så smarte ud med jeans og en hættetrøje, som de gør med bukser og en button-down skjorte.

Dobbeltradede blazere til mænd. I modsætning til de fleste afslappede blazere til mænd, er dobbeltradede stilarter alle forretninger. Med deres spidse revers og fremtrædende vandrette linjer, takket være deres knapplacering, skaber disse herreblazere en illusion af bredere skuldre og en V-formet torso for et stærkt look fra start til slut.

Middagsjakker. Disse stilfulde blazere til mænd er lidt mere afslappede end smokinger og adskiller sig ved at være selvstændige stykker. Traditionelt sælges de uden matchende bukser, og de er beregnet til at blive mikset og matchet med dine yndlingsbukser – så du får dit eget unikke udtryk for aftentøj.

Smoking til mænd. Klassisk og traditionel eller dristig og uventet, smoking repræsenterer toppen af ​​eventdressing for mænd.