ajaxLoader

Habitbukser

DRESSEBUKSER TIL MÆND

Shop nytilkomne med et bredt udvalg af bukser til mænd og jakkesæt. Fås i flere farver og flere pasformer, inklusive ekstra slank, slank, klassisk og afslappet. Tag fat i vores nye, opgraderede 1MX-skjorte, og du er klar, bare sæt dig sammen med dit yndlings par cognac-oxfords og en slim marineblå kjolebuks. Holder du det mere afslappet i sneakers? Snup et par Khakis!

Hvordan sikrer man sig, at kjolebukserne passer?

At finde de rigtige kjolebukser kan nogle gange være en udfordring, men her er et par tips til at gøre tingene nemmere.

1. Find et par, der passer behageligt uden at trække eller bunke.

2. Sømmen skal være øverst på din fod, med en lille pause.

3. Bukser skal have en ren linje fra taljen til ryggen.

Er kakibukser kjolebukser?

Khakibukser er en lysebrun farve og findes normalt i mere afslappede bukser, som chinos. Du kan pynte dem ved at sætte dem sammen med en skjorte med knapper, blazer eller lækker sweater. Hvis du har brug for noget lidt mere professionelt, så prøv vores bomuldsbukser, der fås i en kaki farve eller uld-hør jakkesætsbukser i kaki også!

Er bukser og slacks det samme?

Ja og nej. Hvis du bare mangler et par pæne bukser til din button down-skjorte, så er de i bund og grund udskiftelige! Slacks er typisk plisserede eller fladfrontsbukser, som ellers ikke er en del af et jakkesæt. Kjolebukser har en tendens til at gå med jakkesæt eller blazere. Når du er i tvivl, så husk, at bukser har tendens til at være business casual, mens kjolebukser er forretningsformelle.