ajaxLoader

Slips

SLIDS TIL MÆND

Fuldend dit semi-formelle eller formelle look med et udvalg fra sortimentet af herreslips hos Jakkesæt. Med klassiske looks, såvel som trendy stile, har Jakkesæt alle de slips til mænd, du leder efter. Udforsk klassiske mønstre og farver samt mere moderne designs perfekt til at vise din sans for stil ved møder, bryllupper og andre særlige begivenheder. Find solide slips, plaid, paisley og endnu mere humoristiske muligheder med yndlingsfigurer eller hobbyer.

Mænds kjole slips

For et tidløst look er slips til mænd perfekte. Gå gennem din dag med selvtillid, vel vidende, at du vil se på det rette, uanset arenaen. Fra bestyrelseslokalet til spisning ude, mænds kjoleslips er hjemme stort set overalt. Plus, vores store udvalg af slips til mænd betyder, at du er sikker på at finde det helt rigtige mønster og farve, der passer til din personlighed. Du finder alt fra fed farvede slips med asymmetriske mønstre til mere konservative, ensfarvede slips. Vælg og vis din personlighed frem.

Skinny slips

Få mest muligt ud af en af ​​de mere spændende modetrends, tynde slips til mænd. Skinny slips er gode til mænd med en smallere torso. Mens mere traditionelle slips kan virke alt for brede på en slank mand, har tynde slips en tendens til at være en smule mere proportionale. Også tynde slips er gode til mindre formelle miljøer. Selvom de er helt acceptable på kontoret, trives tynde slips virkelig i nattelivet. Skift fra dine tredelte til dine yndlingsblå jeans, og du er klar til at møde dine venner til en aften i byen, du sent vil glemme.

Butterfly

Sløjfer er et absolut must til mere formelle arrangementer med sort slips. Dette er stort set en selvfølge. Men det er ikke enden alt og vær alt for sløjfebånd. Sløjfer har vundet frem i de sidste par år, og de har en tendens til at blive opfattet som flotte med et strejf af vovemod. Så begræns dig ikke til bryllupper eller bal. Du kan også eksperimentere med sløjfer i semi-formelle situationer, såsom arbejdstøj. Nogle mennesker går endda så langt som at gøre det til en del af deres almindelige look!

En af de nemmeste måder at shoppe mænds slips på er at starte med, hvilken slags mønster du leder efter. Solider er ofte grundlaget for et klassisk look, plus de er gode til at koordinere med din date. Lad din ledsagers aftenkjole virkelig skinne, mens den fremhæver dens farve. Striber tilbyder et look, der går tilbage til mænds mode efter Anden Verdenskrig, men som stadig føles moderne i dag. Plaidslips giver endnu et lag af dybde og farve til dit look, mens de stadig er noget afdæmpede. Blomsterbånd har fået et comeback og er en fantastisk måde at tilføje noget luftighed til dit forårs- eller sommeroutfit.